Zowel voor languit tafelen als een snelle lunch.
Ontdek onze menukaart

Pure eenvoud met respect voor het product.
Meer over onze chef-kok en zijn keuken

Wij heten iedereen welkom!
Meer over Restaurant Euryanthe

De sfeer van het Zuiden in het centrum van Schilde.
Meer over ons overdekt en verwarmd terras

Wij verwennen uw gasten.
Uw meeting of feest in Restaurant Euryanthe

Arrow
Arrow
Slider

Onze deuren zwaaien open voor iedereen

 

Restaurant Euryanthe in het centrum van Schilde wil een plek zijn waar iedereen – jong en oud, privé en zakelijk – zich welkom voelt, en dit zowel 's middags als 's avonds. Gastvrouw Ingrid verwelkomt u met een welgemeende glimlach. Ze staat garant voor de huiselijke, persoonlijke sfeer die in het restaurant heerst.

 

Of u nu kiest voor één gerecht of het volledige degustatiemenu, u geniet onze volledige toewijding en betrokkenheid. Voor vegetariërs passen we graag onze gerechten aan.

 

Voormalig brouwershuis

Het restaurant is ondergebracht in het voormalige brouwershuis van het vroegere Schilda Bier. Dit statige gebouw met hoge plafonds biedt u het perfecte historische decor om aangenaam te tafelen. De klassieke, sobere inrichting met het veelvuldig terugkomen van wit in al zijn nuances, brengt u meteen tot rust. Op de achtergrond speelt klassieke muziek, het kaarslicht zorgt voor de intimistische sfeer.

Op ons verwarmde en overdekte tuinterras aan de achterzijde waant u zich eerder in het heerlijke Zuiden dan in het drukke centrum van Schilde.

 

Euryanthe?

Voor de naam Euryanthe vonden we inspiratie bij de moeder van chef-kok Stefan, een groot operaliefhebster. Euryanthe, de klassieke opera van Carl Maria von Weber, vertelt meteen ook het verhaal van ons restaurant: samen genieten van pure en eerlijke gerechten in een stijlvol en romantisch decor. Meer over de chef-kok en zijn keuken.

 

> Ontdek onze menukaart